Pienryhmäkurssi 8vko, ryhmä 1, Alkaa 11.3.2024

Pienryhmä, treenaa 8 viikon ajan maanantaisin klo 17.1518.15 alkaen 11.3.2024. Viimeinen treenikerta ma 29.4.2024. Vähimmäisosallistujamäärä 5hlö, max. osallistujamäärä 10hlö. 

 

HUOM!

Pienryhmäkurssi maksuja ei palauteta tai hyvitetä millään tavalla, vaikka asiakas ei jokaisella kerralla saapuisi paikalle pienryhmäkurssin voimassaoloaikana.

Hinta 159€ / 8vko, sisältää pienryhmän käynnissäoloajan käyttöoikeuden ohjattuun harjoitteluun Kuntokeskus Pro:n pienryhmätilassa. Kuntokeskuksen muut palvelut ei kuulu hintaan.

Maksaminen

Kun olet tehnyt verkkokauppa ostoksen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, joka toimii paikkavarauksena. Osallistumismaksun lähetämme sinulle laskulla vasta kun pienryhmän toteutuminen vahvistuu ennen tapahtuman alkua. Mikäli pienryhmä ei toteudu, emme lähetä laskua.

159,00 € / Ajanjakso sis. alv 10,00 %

Onko liikunnan ilo kateissa? Haluaisitko pudottaa painoa tai oppia terveellisemmät elämäntavat? Kaipaatko rutiineja elämääsi? Haluatko lisää haastetta omiin treeneihin?

Tämä kurssi on sinulle!

10 hengen pienryhmässä saavutat tavoitteesi hauskemmin, edullisemmin ja nopeammin. Ryhmä treenaa valmentajan ohjaamana.

Treenit sisältävät voimaharjoittelua, kehonpainotreeniä ja liikkuvuusharjoituksia saat oppia valmentajan ohjauksessa. Pienryhmätreeni sopii kaikentasoisille - teet aina oman kuntosi mukaan, joten lähtötasollasi ole merkitystä!

Pienryhmän lisäksi voit tehostaa harjoittelua ottamalla oheen yksilöllisen harjoitusohjelman salille. 

Tule löytämään liikunnan ilo yhdessä muiden samanhenkisten kanssa!

Ohjaaja Sami Muhonen

TAPAHTUMAA KOSKEVAT EHDOT

1. Kaikki ilmoittautumiset tapahtumiin ovat sitovia.


2. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa sellaiset terveydentilaansa koskevat tiedot, jotka Kuntokeskus Pro:n on tapahtuman kannalta oleellista tietää.


3. Tapahtumaan osallistuminen tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla eikä Kuntokeskus Pro ole vastuussa asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.


4. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ilmoittautuminen veloituksettomasti, mikäli peruutus tehdään vähintään 14 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 14 päivää ennen tapahtumaa, Kuntokeskus Pro:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta 50 % tapahtuman hinnasta. Mikäli asiakas ei tee peruutusta ja jättää tulematta tapahtumaan, Kuntokeskus Pro:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta tapahtuman täysi hinta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Maksaminen
5. Osallistumismaksun voi suorittaa myös paikan päällä käteisellä tai kortilla.

​​​​​​​
7. Asiakas saa ilmoittautumisen jälkeen tilausvahvistuksen varauksestaan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.