Vetoremmit Taffer

Tuote tulee noutaa Kuntokeskus Pron asiakaspalvelusta verkkokauppaoston jälkeen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: Ma-pe: 9.00 – 12.00
Ma, ti, to: 16.00 – 19.00
La: 10.00 – 12.00

69,95 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Vetoremmit ovat tärkein varuste kun halutaan treeneistä enemmän irti. Saat vähennettyä puristusvoiman tarvetta, jonka ansiosta voimia jää enemmän käytettäväksi tärkeimpään, eli treenattavien lihasten työstöön. Tämä tarkoittaa isompia painoja, pidempiä sarjoja sekä parempaa tekniikkaa.

TAFFEReiden leveä ja pehmeä ranneosa jakaa vetorasituksen tasaisesti laajalle alueelle tehden remmeistä todella mukavat käyttää. Jos olet kokeillut perinteisiä nahkaisia "silmukka" vetoremmejä, tiedät niiden olevan hitaat ja kömpelöt käyttää, sekä inhottavan tuntuiset isommilla painoilla. Näitä Sinun ei tarvitse kieputtaa kymmeniä kertoja tangon ympärille. Riittää, kun kiepautat kerran ja vetoremmit ovatkin jo lukossa. Ja sitten ei muutakuin rajusti vetoja!

TAFFER Vetoremmien käyttäjistä löytyy ammattilaisia eri urheilulajien maailman huipulta kuten voimailusta, kamppailusta ja eri joukkuelajeista. 

Joskus väitetään virheellisesti vetoremmien heikentävän merkittävästi käyttäjän puristusvoimaa. Tämän yleensä kuulee heiltä, ketkä eivät ole vetoremmejä ikinä kokeilleet. Taffer Vetoremmejä käyttämällä sinun tulee joka tapauksessa puristaa tangosta pitääksesi otteesi hyvänä sekä saadaksesi koko kropan toimimaan optimaalisesti nostojen aikana. Esimerkiksi kovat maastavedot eivät tule onnistumaan kädet lötköinä. Remmeillä kuitenkin pystyt tekemään aina enemmän ja isommilla painoilla, joka myös kehittää puristusvoimaa!

Myös voimanostajat, painonnostajat sekä vahvin mies-kilpailijat käyttävät treeneissä apuna vetoremmejä, vaikka itse kilpailutilanteessa vetoremmien käyttö onkin kiellettyä.

Miksi et siis Sinäkin ottaisi kaikkea hyötyä irti lukuisista tunneista treenisalilla?

Liikkeitä, joihin vetoremmit soveltuvat erinomaisesti:
● Leuanveto
● Maastaveto
● Kulmasoutu
● Ylä- ja alataljaliikkeet 

Nämä haluat myös tietää:

  • Koko: Yksi koko sopii sekä miehille että naisille
  • Säätöväli: Ranteen ympärys on säädettävissä välillä 14-24cm
  • Materiaalit: Synteettinen kumi, lycra ja polyesteri
  • Suunnittelu: Suomi
  • Valmistus: Suomi

Käyttöohje
1. Ohjaa kumiosa peukalon avulla kahvan vastakkaiselle puolelle
2. Käännä sormenpäillä kumiosa kahvan ympäri
3. Lukitse ote kiertämällä remmiä tiukemmalle kämmenen alle
4. Tärkeää on lukita remmit tiukasti kämmenen ja tangon väliin eikä jättää vetoa vain sormenpäille

PUHDISTUS JA SÄILYTYS: Tuote on käsinpestävä. Käyttöiän pidentämiseksi tarrat on säilytettävä suljettuina! Auki jätettyinä tarrat keräävät likaa ja nukkaa, jotka heikentävät tarran käyttöikää. 

ALLERGIAT:
Tuotteessa on käytetty synteettistä kumia, jota valmistetaan samassa tuotantotilassa kuin luonnonkumia (lateksia), joten tuote voi aiheuttaa oireita kumiaineherkkyydestä kärsiville.

KÄYTTÖOHJEET:
Tuotteen mukana toimitetaan kirjalliset käyttöohjeet. Löydät "tuotevideot" -välilehdeltä videot tuotteen esittelystä sekä käyttöohjeista!

HUOM! Kumista saattaa irrota joillain käyttäjillä/laitteilla mustaa väriä käsiin. Tämä kuitenkin lähtee helposti pois vedellä pestessä. Jos olet yliherkkä likaamaan käsiäsi, suosittelemme lopettamaan kuntosaliharjoittelun. Tai ainakin käyttämään silkkihansikkaita.

HUOM! Ajan saatossa vetoremmit kuluvat eivätkä enää vuosien jälkeen kestä samaa rasitusta kuin uutena, huomioi tämä kun kokeilet ennätyspainoja!